Share |

dsc_0613.jpg HELSINKI LANDSCAPE DESIGN.

Helsinki  Landscape Design.

Viemme tilauksesta ryhmiä tutustumaan Helsingin ja lähialueen luonnonmukaisiin ja rakennettuihin kohteisiin joista mm. kantakaupunki, saaristo ja luonto, luonnonmukaiset ja rakennetut alueet.

Kohteita on koko pääkaupunkiseudun alueella lukuisia mutta pääpiirteittäin ohjelma rakennetaan ja tuotetaan tilaajan käytettävissä olevan ajan mukaan.

 

Ohessa muutama vuoden teeman mukaan suunniteltu ohjelma:

Talvi & kevät (sääolosuhteet huomioiden)

Moottorikelkkasafari pääkaupungissa

Helsingin Jollaksesta kelkkaretki luonnonkauniiseen Helsingin saaristoon ja Villingin saareen jossa ruokailu ja tarinoita kelkkailusta ainoassa maailman pääkaupungissa.
Kelkkailu on sään salliessa mahdollista ulottaa aina Sipooseen ja Porvooseen saakka.

Matkalla saadaan hieno kokonaiskuva talvisesta saaristosta ja mahdollisuuksien mukaan korkealta, Vuosaareen rakennetulta vaaralta koko kaupungin yli sekä itäpuolelle rakennetusta kauppasatamasta, Paulig paahtimon arkkitehtuurista, unohtamatta yli sata vuotta sitten rakennettu Villa Ivan Falin huvilaa joka on ollut tunnettu  kaupungin kauneimmista ja parhaista puutarhastaan.

 

Hiihtoretki tai lumikenkävaellus talvisessa saaristomaisemassa

Vuosaaren vanhan Skatan alueelle hiihto tai lumikenkävaellusretki on hiljakseen tehtävä matka talviseen luontoon.

Pääosassa on yli sata vuotta sitten rakennettu huvila-alue, uudelleen rakennettu moderni satama-alue, Links-golfkenttä ja maisemoitu, maa-aineksesta rakennettu vaara josta avautuvat näkymät koko pääkaupunkiseudun yli aina Tallinaan saakka.

Retkellä näemme entisajan mukaan rakennetut arvot, samoin kuin nykypäivän tarpeet täyttävät ja modernit rakennukset jotka molemmat hienosti sopivat samalle alueelle.   


Kesä ja syksy
Helsinki Landscape purjehdukset ja risteilyt 

dsc_0407_2.jpg

  Suomenlahden saaristo on yksi maailman kauneimmista saaristoalueista ja kaupunkiin laivalla tullessa tai lähtiessä korostuu koko kaupungin kauneus ja rannikkoalue. Viemme matkaajan kokemaan kaupunkia ympäröivän saariston, meren tuoksun ja merilintujen äänet.

Kaupunkia ympäröivien saarten karu mutta kaunis loppumaton helminauha riittää useimmiten oppaaksi matkalle.

Merellä palvelut ovat ehkä parasta antia silloin kun niihin liitetään pysähtyminen rantasaunaan tai saaristolaisillallinen perinteitä noudattaen merenrantahuvilassa suomenlahden saaristo on yksi maailman kauneimmista saaristoalueista ja kaupunkiin laivalla tullessa tai lähtiessä korostuu koko kaupungin kauneus ja rannikkoalue. Viemme matkaajan kokemaan kaupunkia ympäröivän saariston, meren tuoksun ja merilintujen äänet.

Kaupunkia ympäröivien saarten karu mutta kaunis loppumaton helminauha riittää useimmiten oppaaksi matkalle.

Merellä palvelut ovat ehkä parasta antia silloin kun niihin liitetään pysähtyminen rantasaunaan tai saaristolaisillallinen perinteitä noudattaen merenrantahuvilassa.

 

Vesiskootteriretki

dsc_0429_2.jpg

Yhteistyössä tuotamme myös vauhdikkaan tavan viettää päivä merellä vesiskootterien kanssa.

Oppaan kera matka Helsingin keskustaan josta Espoon ja Laajalahden kautta takaisin itään aina Porvooseen saakka.

Matkalla saamme hienon kokonaiskuvan pääkaupunkiseudusta ja rantojen eri aikakausien rakennusarkkitehtuurista sekä maa-alueen käytöstä.  

Retki tuotetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

 Patikkaretki ja sienisafari

Lähes poikkeuksetta voimme luvata että retkellä syksyn metsästä voi poimia ruokasieniä ja viettää tovin maaseudun rauhassa vain puolentunnin matkan päässä pääkaupungin keskustasta. Vaelluksella voimme tavata valkohäntäpeuran tai riistalintuja. Mukana on aina opas joka kertoo sienistä ja niiden käyttömahdollisuudesta.

Päätämme retken Villa Ivan Falinin päivälliselle teemaan sopivin palveluin.

 

Kaikki ohjelmat tuotetaan tilaajan aikataulun ja henkilömäärän puitteissa.

Hinnat ja palvelut tilauksen mukaan.

Pyydä tarjous toivomastasi ohjelmakokonaisuudesta: mail@classictours.fi